Javne obrane

Javna obrana teme doktorskog rada Ivone Opetcheske Tatarchevske

U ponedjeljak, 19. lipnja u 9.00 sati u sobi C-001 održat će se javna obrana teme doktorskog rada doktorandice Ivone Opetcheske Tatarchevske.
Tema je naslovljena “Prijeporna baština na primjerima makedonske nematerijalne kulture” i izrađena pod mentorstvom dr. sc. Tvrtka Zebeca, znan. savjetnika, u sklopu Doktorskog studija etnologije i kulturne antropologije.

 26/06/2023 13:11:05

Javna obrana teme doktorskog rada Dorijana Vahtara

U srijedu, 3. svibnja 2023. godine u 9.30 sati u učionici C-001 na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će se javna obrana teme doktorskog rada Dorijana Vahtara. Predložena je tema naslovljena “Odnos kulture škole i razvoja građanske kompetencije učenika – etnografsko istraživanje zagrebačke osnovne škole”, a izrađena je pod mentorstvom izv. prof. Sanje Potkonjak i izv. prof. dr. sc. Marije Bartulović u okviru Doktorskog studija etnologije i kulturne antropologije. Povjerenstvo za ocjenu teme doktorskog rada čine: prof. dr. sc. Nevena Škrbić Alempijević, doc. dr. sc. Ana Širanović, izv. prof. dr. sc. Marija Bartulović, izv. prof. dr. sc. Sanja Potkonjak i dr. sc. Tea Škokić, znan. savjetnica (Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb).

 25/04/2023 10:11:05

hrCroatian